OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
красивые очки для зрения женские, які модні оправи для окулярів, фотохромні окуляри для зору, очки женские, очки с большими диоптриями, компьютерный подбор очков, дешевые очки для чтения, cazal очки мужские, купить очки водительские, очки police мужские, безоправные очки для зрения, дальнозоркость очки, очки для водителей, брендовые оправы для очков, balenciaga окуляри, очки для компьютера и телефона, очки фенди оригинал, оправы для очков женские брендовые, окуляри з діоптріями, очки miu miu 2023, cardeo очки женские, diesel очки, оптика запорожье цены, fendi очки купить, компьютерные очки для защиты зрения, очки для зрения женские круглые
471 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 133-133-85.21
Ціна за одиницю: 471 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 139
Висота оправи (мм): 45
Ширина оправи (мм): 137
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Окуляри для зору, які пропонує компанія «Офтальмік», не тільки коригують недоліки зору, але й забезпечують комфорт при тривалому використанні. Вони оснащені лінзами високої якості, які забезпечують чітке та чітке бачення.
Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам вибрати ідеальну пару готових окулярів та відповісти на всі ваші запитання.
Довіртеся нашій компанії, і ми забезпечимо вам не тільки функціональні окуляри для зору, а й повну підтримку та відповідальність перед вами особисто.