OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки готовые купить, магазин оптика полтава, жданов зрение, очки мужские, очки для чтения и для компьютера, оправа megapolis, контактные линзы для компьютера, стильный очки для зрения мужские, віар очки для пк, заказать очки для зрения, очки прозрачные не для зрения, женские очки для зрения, мужские очки для зрения, очки для зрения с защитой от компьютера, очки для зрения прозрачные, очки для зрения купить, очки для зрения для компьютера, окуляри для компютера, женский модные очки для зрения, як покращити зір за 1 день, очки для зрения на заказ, оправа versace, очки круглые, очки cardeo производитель, квадратные очки для зрения
359 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 127-127-15.20
Ціна за одиницю: 359 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 18
Довжина завушника (мм): 142
Висота оправи (мм): 49
Ширина оправи (мм): 145
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до онлайн-магазину готових окулярів для зору від компанії Oftalmic, де ваш ідеальний зір стає реальністю. Ми пропонуємо широкий асортимент окулярів, що поєднують стильний дизайн, функціональність і високу якість.
Наш професійний підхід ґрунтується на глибокому розумінні ваших потреб. Ми пропонуємо оптимальні рішення, що підходять саме вам. Незалежно від вашого стилю або уподобань, у нас є окуляри, які підкреслять вашу індивідуальність і додадуть вам впевненості.
Ми цінуємо кожного клієнта та пропонуємо чесне ціноутворення. Наші окуляри пропонуються за розумними цінами, щоб зробити їх доступними для всіх. Ви отримуєте високу якість та стиль без переплати.
Час – наш цінний ресурс, і ми цінуємо ваш час. Тому ми гарантуємо швидке виконання замовлень. Як тільки ви зробили свій вибір, ми оперативно обробляємо ваше замовлення, щоб ви могли отримати свої окуляри в найкоротші терміни та насолоджуватися чудовим зором.