OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
оправа для окулярів, купить очки kingseven, очки для зрения полуободковые, купить очки для зрения недорого, прямоугольные очки для зрения, стильные мужские очки для зрения, окуляри за рецептом, готовые очки купить, очки для чтения женские, очки для чтения и компьютера, очки diesel, очки хром хартс, як вибрати окуляри для зору, очки для зрения мужские стильные, люксоптика для військових, очки для коррекции зрения, оправы для очков женские брендовые, улучшить_зрение, купить титановую оправу, готовые очки с диоптриями, заказать очки для зрения, диоптрийные очки, очки для улучшения зрения, купить очки для зрения готовые
361 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 19-019-84.1
Ціна за одиницю: 361 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 52
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 133
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ідеальне рішення для ваших потреб у корекції зору! Наш магазин пропонує широкий вибір готових окулярів високої якості, що поєднують у собі стиль, комфорт та функціональність. Наші моделі гарантовано задовольнять ваші вимоги та нададуть чіткість зору у будь-яких ситуаціях.
Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми гарантуємо чесне ціноутворення, швидке виконання замовлень та чудове обслуговування.
Готові окуляри – це ідеальне рішення для тих, хто шукає ефективне та економічне рішення для корекції зору. Не відкладайте турботу про свій зір на потім, оберіть наші готові окуляри і насолоджуйтеся ясним і комфортним зором вже сьогодні.