OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
квадратные очки для зрения, очки готовые с диоптриями, мужские оправы для очков, восстановление зрения, київлінза окуляри, модные очки для зрения 2023, круглая оправа для очков, купить очки по акции, купить очки для чтения мужские, очки для зрения прозрачные, готовые очки с диоптриями купить недорого, очки для зрения женские, оправа для очков мужская, очки для чтения мужские, очки для зрения женские брендовые, очки для чтения плюс, очки для коррекции зрения цена, универсальные очки для зрения, подбор очков для компьютера, готовые очки для зрения с диоптриями, очки для компьютера с дырочками, женские очки для зрения, дальнозоркость очки
212 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 197-197-86.32
Ціна за одиницю: 212 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 51
Ширина перенісся (мм): 18
Довжина завушника (мм): 139
Висота оправи (мм): 32
Ширина оправи (мм): 134
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ваше просте та швидке рішення для покращення зору! Забудьте про довгі та складні процедури виготовлення індивідуальних окулярів. Ми пропонуємо вам величезний вибір готових моделей, які відразу подарують вам нормальний зір і стильний образ.
Не потрібно чекати тижднями, щоб отримати свої окуляри. Наша команда експертів готова розпочати виконання вашого замовлення негайно. Завдяки нашій ефективності та досвіду, ми можемо доставити вам нові окуляри в рекордно короткі терміни.
Крім того, наші готові окуляри доступні за дуже привабливими цінами. Ми віримо, що якісний зір має бути доступним для всіх. Тому ми пропонуємо вам чесні ціни без будь-яких прихованих доплат.
Виберіть просте та швидке рішення для свого зору з нашими готовими окулярами. Повірте нам, ви не пошкодуєте!