OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
прозрачные очки мужские, люксоптика, упражнение для глаз, очки для компьютера и чтения, очки круглые для зрения, купить очки в харькове, компьютерные очки для защиты зрения, очки для улучшения зрения, очки для зрения цена, окуляри селін, купить очки для зрения готовые, очки для коррекции зрения, готовые очки купить, оправа versace, упражнения для глаз, transitions xtractive цена, очки для компьютера с диоптриями, купить титановую оправу, какие бывают линзы, очки для зрения, линзы для очков виды, киевлинза очки, купити окуляри, оправа для очков под заказ, як вирівняти окуляри, зрение очки, оправа prada, окуляри хамелеони
474 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 373-999-76.54
Ціна за одиницю: 474 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 45
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Напівободкова
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ваше просте та швидке рішення для покращення зору! Забудьте про довгі та складні процедури виготовлення індивідуальних окулярів. Ми пропонуємо вам величезний вибір готових моделей, які відразу подарують вам нормальний зір і стильний образ.
Не потрібно чекати тижднями, щоб отримати свої окуляри. Наша команда експертів готова розпочати виконання вашого замовлення негайно. Завдяки нашій ефективності та досвіду, ми можемо доставити вам нові окуляри в рекордно короткі терміни.
Крім того, наші готові окуляри доступні за дуже привабливими цінами. Ми віримо, що якісний зір має бути доступним для всіх. Тому ми пропонуємо вам чесні ціни без будь-яких прихованих доплат.
Виберіть просте та швидке рішення для свого зору з нашими готовими окулярами. Повірте нам, ви не пошкодуєте!