OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки для компьютера при близорукости, изюмский завод оптики сайт, очки 1.75, очки для зрения женские брендовые, stepper оправы, очки для зрения женские недорого, прогрессивные очки цена, оправы для очков женские 2023, красивая оправа для очков, тренажер для глаз бейтса, очки для чтения мужские, очки для коррекции зрения цена, оправа том форд, оптика киев, очки для зрения женские круглые, оптика харьков, женские очки для зрения, очки для зрения 75, очки для зрения для компьютера, очки для зору, очки женские для зрения, очки корректирующие зрение, очки для зрения купить, астигматические очки, очки заказать для зрения
630 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 403-403-39.59
Ціна за одиницю: 630 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 18
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 45
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: полуободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до нашого унікального світу окулярів для зору та медичних оправ! Ми пишаємось запропонувати величезний асортимент готових окулярів, створених для вашого комфорту та стилю.
Щоб ви могли насолоджуватися ясним зором у будь-якій ситуації, ми пропонуємо різні типи лінз: від прогресивних до антивідблисків та сонцезахисних. Вам не доведеться шукати інші магазини – у нас є все, що вам потрібно.
Наша колекція оправ здивує вас своєю різноманітністю стилів. Класичні оправи підійдуть для формальних заходів, а сучасні оправи додадуть ексцентричності та сміливості вашому образу. А ще ми пропонуємо різні оправи для вставки лінз, так що ви можете підібрати їх відповідно до ваших уподобань.
Ми розуміємо, що ваш вибір очок - це не лише турбота про зір, а й вираз вашої індивідуальності. Тому ми гарантуємо якість кожної пари окулярів та оправи, щоб ви відчували себе впевнено та комфортно.
Пропонований нами асортимент підходить для будь-якого віку та стилів життя. Не пропустіть шанс підкреслити свою унікальність з нашими окулярами та оправами, які готові задовольнити навіть найвибагливіші запити.
Відвідайте наш сайт і пориньте в дивовижний світ окулярів і оправ - ваш зір і стиль заслуговують на найкраще!