OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
оптика с kievlinza київ, очки для зрения женские, магазины оптика, очки для чтения женские, як вирівняти окуляри, прозрачные очки для зрения, мужские оправы для очков, окуляри max mara, очки для компьютера и телефона, очки 1.75, очки для компьютера в дырочку, оптика харьков, желтые очки, оправа версаче женские, очки близорукость, стильные мужские очки для зрения, окуляри хамелеони для зору, овальные очки для зрения, очки с разноцветными стеклами, prada очки мужские, красивая оправа для очков, transitions xtractive цена, очки для зрения женские недорого, прозрачная оправа для очков женская, круглые очки для зрения
345 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 230-230-35.37
Ціна за одиницю: 345 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 135
Висота оправи (мм): 35
Ширина оправи (мм): 136
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до миру готових окулярів – ідеального рішення для вашого зору! Забудьте про складності та незручності виготовлення індивідуальних окулярів. Ми пропонуємо вам просте та швидке рішення – готові окуляри, які одразу ж готові до використання!
Наші окуляри – це неперевершене поєднання стилю та функціональності. Вибирайте з нашого великого асортименту оправ і насолоджуйтесь миттєвим покращенням вашого зору. Шукаєте комфорт та доступність? В нас це гарантовано!
Наша команда професіоналів готова запропонувати вам чесне ціноутворення та миттєве виконання замовлень. Ми цінуємо ваш час та довіру, тому ми готові допомогти вам з вибором та забезпечити швидку доставку.
Не зволікайте! Отримайте свої ідеальні готові окуляри прямо зараз і насолоджуйтесь ясним і комфортним зором без зайвого клопоту. Впевнені, ви залишитеся задоволені!