OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
антибликовые очки для зрения, разминка для глаз, південь оптика, оправа versace, очки фенди оригинал, купить оправу для очков, очки заказать для зрения, окуляри за рецептом, очки miu miu 2023, готовые очки с диоптриями, оправа для очков женская, віар очки для пк, очки мужские, прозрачные очки для зрения, прозрачная оправа для очков, очки диор, модні окуляри для зору 2023, купи очки, прозрачная оправа для очков женская, очки для зрения женские недорого, універсальні окуляри для зору, купить очки kingseven, дешевые очки для зрения, очки для чтения мужские, очки для зрения фотохромные, оптика киев, очки для восстановления зрения
361 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 176-176-43.29
Ціна за одиницю: 361 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 41
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до миру готових окулярів – ідеального рішення для вашого зору! Забудьте про складності та незручності виготовлення індивідуальних окулярів. Ми пропонуємо вам просте та швидке рішення – готові окуляри, які одразу ж готові до використання!
Наші окуляри – це неперевершене поєднання стилю та функціональності. Вибирайте з нашого великого асортименту оправ і насолоджуйтесь миттєвим покращенням вашого зору. Шукаєте комфорт та доступність? В нас це гарантовано!
Наша команда професіоналів готова запропонувати вам чесне ціноутворення та миттєве виконання замовлень. Ми цінуємо ваш час та довіру, тому ми готові допомогти вам з вибором та забезпечити швидку доставку.
Не зволікайте! Отримайте свої ідеальні готові окуляри прямо зараз і насолоджуйтесь ясним і комфортним зором без зайвого клопоту. Впевнені, ви залишитеся задоволені!