OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
прозрачные очки мужские, окуляри для ноутбука, лечение глаз, оправа круглая, очки для компьютера с диоптриями, очки с большими диоптриями, оправы для очков, заказать очки на алиэкспресс, очки для зрения женские, оправа авиатор для зрения, мужские оправы для очков, очки для зрения с защитой от компьютера, очки для коррекции зрения, выписать рецепт на очки, очки для компьютера и чтения, очки для компьютера с диоптриями цена, очки для компьютера с дырочками, заказать очки для зрения по рецепту, купить очки по акции, очки женские для зрения, готовые очки, прогресивні окуляри, очки для зрения 75, очки для зрения женские круглые
360 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 50-050-13.6
Ціна за одиницю: 360 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 19
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободкова
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.