OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
модные очки для зрения, мультифокальні окуляри ціна, подбор очков для зрения, оправы для очков женские 2023, оправы под заказ, люксоптика харьков, очки для зрения модные, контактные линзы для компьютера, том форд окуляри, victoria niro рожеві окуляри, женские очки для зрения, transitions xtractive цена, очки мужские, очки для зрения украина, очки для зрения женские, купить титановую оправу, заказать очки на алиэкспресс, універсальні окуляри для зору, линзы для близорукости, фотохромні окуляри для зору, стекла для очков, купити окуляри від сонця, очки для защиты зрения от компьютера, подбор очков, оптика конотоп
375 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 32-032-32.3
Ціна за одиницю: 375 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 53
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 130
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Напівободкова
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри – розумне рішення для вашого зору! Наша компанія пропонує широкий вибір готових окулярів, які поєднують у собі стиль, комфорт та передові технології.
Ми розуміємо, що ваш зір є цінним, тому ми пропонуємо готові окуляри високої якості. Наші моделі оснащені тими функціями, які забезпечують ясність та комфортний зір у будь-яких умовах.
З готовими окулярами ви зможете легко адаптуватися до різних завдань та ситуацій. Вони забезпечують комфорт, знижують стомлюваність очей та забезпечують максимальну чіткість та контрастність.
Наша команда експертів допоможе вам вибрати ідеальну пару очок, враховуючи ваші потреби та уподобання. Ми гарантуємо чесне ціноутворення та швидке виконання замовлень.
Не жертвуйте своїм зором – зробіть розумний вибір із нашими готовими окулярами. Впевненість, комфорт та ясний зір чекають на вас вже сьогодні. Не упускайте можливості побачити світ у всій красі!