OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить очки для зрения готовые, окуляри полароїд, прогрессивные очки цена, calvin klein очки, прогрессивные очки, очки заказать для зрения, очки фенди оригинал, мужские очки для зрения, очки диоптрии, очки для зрения и компьютера, очки для чтения и для компьютера, киевлинза очки, купити очки для читання, очки для зрения с защитой от компьютера, купить очки для зрения мужские, контактные линзы для компьютера, востановление зрения, очки для зрения 2 5, prada очки мужские, оптика запорожье цены, окуляри для лазера, оптика одесса, квадратные очки для зрения, мужские оправы для очков, очки селин, люксоптика для військових
364 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 79-079-81.11
Ціна за одиницю: 364 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 14
Довжина завушника (мм): 142
Висота оправи (мм): 37
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.