OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить очки для чтения и компьютера, оправа для очков мужская, стильный очки для зрения мужские, очки cartier, київлінза окуляри, миопический астигматизм, очки для компьютера с диоптриями купить, линзы для дальнозоркости, заміна лінз в окулярах, окуляри дольче габбана, очки шанель, оправы для очков мужские брендовые, cavaldi очки, червоні окуляри, люксоптика для військових, купи очки, оправы для очков, balenciaga окуляри, разминка для глаз, заказать очки для зрения, очки для зрения и компьютера, dior glasses, улучшить_зрение, очки gasta, женские очки для зрения, купить очки для зрения женские, очки для зрения женские
349 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 148-148-85.23
Ціна за одиницю: 349 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 50
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 132
Висота оправи (мм): 39
Ширина оправи (мм): 142
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: полуободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до миру готових окулярів – ідеального рішення для вашого зору! Забудьте про складності та незручності виготовлення індивідуальних окулярів. Ми пропонуємо вам просте та швидке рішення – готові окуляри, які одразу ж готові до використання!
Наші окуляри – це неперевершене поєднання стилю та функціональності. Вибирайте з нашого великого асортименту оправ і насолоджуйтесь миттєвим покращенням вашого зору. Шукаєте комфорт та доступність? В нас це гарантовано!
Наша команда професіоналів готова запропонувати вам чесне ціноутворення та миттєве виконання замовлень. Ми цінуємо ваш час та довіру, тому ми готові допомогти вам з вибором та забезпечити швидку доставку.
Не зволікайте! Отримайте свої ідеальні готові окуляри прямо зараз і насолоджуйтесь ясним і комфортним зором без зайвого клопоту. Впевнені, ви залишитеся задоволені!