OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
розові очки, прямоугольные очки для зрения, оправа для окулярів жіноча, купити окуляри для зору, оправа версаче женские, окуляри для зору, очки для зрения 2 5, близорукость очки, магазин оптика полтава, оправы для очков мужские брендовые, купить очки kingseven, очки луи виттон, прозрачная оправа для очков, линзы для очков, стоимость очков в оптике, diesel очки, очки дальнозоркость, оправа авиатор купить, оправа для очков женская, купить титановую оправу, оправа versace, купити окуляри від сонця, мужские очки для зрения по форме лица, красивая оправа для очков, окуляри max mara, оправа для очков для зрения, компьютерные очки для защиты зрения
363 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 117-117-41.19
Ціна за одиницю: 363 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 19
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 143
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Наші окуляри поєднують у собі виняткову якість та модні тренди, щоб ви могли виглядати стильно та почуватися впевнено у будь-якій ситуації. Адже носити окуляри - це не лише засіб для покращення зору, а й можливість виразити свою індивідуальність та підкреслити свій унікальний стиль.
Наші експерти завжди готові допомогти вам вибрати ідеальну пару очок, враховуючи ваші уподобання та потреби. Безпека та комфорт вашого зору – наша головна турбота. Ми пропонуємо широкий асортимент лінз та технологій захисту, щоб забезпечити вам ясний зір та захист від шкідливих впливів навколишнього середовища.
Не відкладайте турботу про свій зір на потім. Дозвольте собі відчути різницю, яку якісні окуляри можуть принести у ваше життя. Використовуйте наш сайт і зробіть крок до яскравого та чіткого зору, що супроводжується стилем та комфортом. Не пропустіть можливість оновити свій образ і подбати про себе вже сьогодні.