OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
південь оптика, пластиковые очки для зрения, очки для зрения украина, окуляри хамелеони для зору, оправа авиатор купить, диоптрийные очки, стоимость очков в оптике, титан оптика, оправа prada, купить очки для чтения, очки police мужские, овальные очки для зрения, очки круглые, окуляри за рецептом, очки с разноцветными стеклами, очки для защиты зрения от компьютера купить, очки christian dior, окуляри для лазера, купить оправу для очков, очки картье оригинал, оправы для очков женские, купить модные очки мужские, корригирующие очки для компьютера, вікторія ніро рожеві окуляри, проверка зрения, безоправные очки для зрения
527 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 67-067-70.9
Ціна за одиницю: 527 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 143
Висота оправи (мм): 37
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободкова
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Компанія Oftalmic спеціалізується на наданні широкого вибору окулярів, які допоможуть вам повернути ясність та чіткість зору без зайвих витрат часу та грошей.
Купити готові окуляри – це зручний та економічний спосіб отримати необхідну корекцію зору. Ви уникаєте складного процесу виготовлення індивідуальних окулярів, що заощаджує ваш час та знижує витрати. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати пару з нашого асортименту, і ваші окуляри будуть готові до використання.
Ми пишаємось нашим професійним підходом та ставленням до клієнтів. Наша команда досвідчених фахівців завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми прагнемо забезпечити максимальне задоволення кожного клієнта та гарантуємо чудове обслуговування.
Тож не відкладайте турботу про ваш зір на потім. Придбайте якісні окуляри для коригування зору прямо зараз і відновіть ясність і чіткість вашого погляду. Впевненість та комфорт чекають на вас у нашому магазині.