OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
жданов зрение, очки для чтения плюс или минус, дешевые очки для зрения, люксоптика харьков, очки близорукость, люксоптика киев, як підібрати окуляри, як покращити зір за 1 день, очки guess мужские купить, оправа versace, fendi очки купить, перфорационные очки, брендовые оправы для очков, компьютерные очки для защиты зрения, окуляри полароїд, очки для компьютера без диоптрий, очки boguang, детские оправы, очки для зрения 75, заказать очки для зрения по рецепту, вікторія ніро рожеві окуляри, оправа megapolis, купить очки, очки для компьютера с диоптриями, cavaldi очки, очки для компьютера в дырочку, магазины оптика
501 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 400-400-69.59
Ціна за одиницю: 501 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 143
Висота оправи (мм): 37
Ширина оправи (мм): 139
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Компанія Oftalmic спеціалізується на наданні широкого вибору окулярів, які допоможуть вам повернути ясність та чіткість зору без зайвих витрат часу та грошей.
Купити готові окуляри – це зручний та економічний спосіб отримати необхідну корекцію зору. Ви уникаєте складного процесу виготовлення індивідуальних окулярів, що заощаджує ваш час та знижує витрати. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати пару з нашого асортименту, і ваші окуляри будуть готові до використання.
Ми пишаємось нашим професійним підходом та ставленням до клієнтів. Наша команда досвідчених фахівців завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми прагнемо забезпечити максимальне задоволення кожного клієнта та гарантуємо чудове обслуговування.
Тож не відкладайте турботу про ваш зір на потім. Придбайте якісні окуляри для коригування зору прямо зараз і відновіть ясність і чіткість вашого погляду. Впевненість та комфорт чекають на вас у нашому магазині.