OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
красивая оправа для очков, очки для компьютера на заказ, круглые очки с диоптриями, красивые очки для зрения женские, оправа авиатор для зрения, очки селин, очки женские, модные оправы для очков мужские, очки заказать для зрения, оправа круглая, лечение глаз, купить очки для зрения мужские, очки для чтения и компьютера, очки для зрения купить, очки с прозрачной оправой, очки для компьютера при близорукости, оправа для окулярів ціна, очки kdeam, купить очки в харькове, контактные линзы с защитой от компьютера, як вирівняти окуляри, fendi очки купить, оправы под заказ, стильные очки для зрения мужские, оправа для очков под заказ
551 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 153-153-64.24
Ціна за одиницю: 551 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 53
Ширина перенісся (мм): 20
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 45
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: полуободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри – це ідеальне рішення для економії вашого часу та грошей. У нашому магазині ви знайдете широкий вибір окулярів, готових до негайного використання. Не потрібно чекати на виготовлення спеціальних окулярів або відвідувати кілька магазинів. Ми пропонуємо зручність та швидкість, щоб ви могли заощадити свій час.
Купуючи готові окуляри, ви також заощаджуєте гроші. Вони доступні за привабливішими цінами, ніж індивідуальні замовлення. Ми пропонуємо якісні моделі за доступними цінами, не знижуючи при цьому їх стиль та функціональність.
Ваш зір це цінно, і ми робимо все можливе, щоб запропонувати вам найкращий вибір готових окулярів. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на ваші запитання. Не втрачайте час та гроші, виберіть готові окуляри та насолоджуйтесь комфортом та ясним зором вже сьогодні.