OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
безоправные очки для зрения, fendi очки купить, мужские очки для зрения по форме лица, корригирующие очки для компьютера, изюмский завод оптики, купить очки для чтения и компьютера, тест на зрение, прозрачные очки мужские, тренировка для глаз, оправа для очков, жданов зрение, очки для зрения женские недорого, jghfds jxrjd, оправа megapolis, купить очки для зрения стекло, очки для компьютера с диоптриями купить, как улучшить зрение, фотохромные очки купить киев, очки для зрения купить, очки для сонця, очки jaxon, окуляри для лазера, очки для компьютера на заказ, модные очки для зрения, універсальні окуляри для зору
501 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 400-400-69.59
Ціна за одиницю: 501 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 143
Висота оправи (мм): 37
Ширина оправи (мм): 139
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.