OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки готовые купить, женский модные очки для зрения, очки для зрения, очки для зрения харьков, модные очки для зрения, очки прозрачные, очки для компьютера без диоптрий, очки gasta, купить очки для зрения мужские, купить очки по акции, востановление зрения, купить очки для зрения днепр, купи очки, красивые очки для зрения женские, очки diesel, stepper оправы, очки для сонця, оптика конотоп, прогресивні окуляри, victoria niro рожеві окуляри, жданов зрение, очки близорукость, дешевые очки для зрения, очки для зрения с защитой от компьютера, оправа кошачий глаз, очки с диоптриями, современные очки для зрения
536 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 352-352-41.50
Ціна за одиницю: 536 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 138
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободкова
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до онлайн-магазину готових окулярів для зору від компанії Oftalmic, де ваш ідеальний зір стає реальністю. Ми пропонуємо широкий асортимент окулярів, що поєднують стильний дизайн, функціональність і високу якість.
Наш професійний підхід ґрунтується на глибокому розумінні ваших потреб. Ми пропонуємо оптимальні рішення, що підходять саме вам. Незалежно від вашого стилю або уподобань, у нас є окуляри, які підкреслять вашу індивідуальність і додадуть вам впевненості.
Ми цінуємо кожного клієнта та пропонуємо чесне ціноутворення. Наші окуляри пропонуються за розумними цінами, щоб зробити їх доступними для всіх. Ви отримуєте високу якість та стиль без переплати.
Час – наш цінний ресурс, і ми цінуємо ваш час. Тому ми гарантуємо швидке виконання замовлень. Як тільки ви зробили свій вибір, ми оперативно обробляємо ваше замовлення, щоб ви могли отримати свої окуляри в найкоротші терміни та насолоджуватися чудовим зором.