OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
проверка зрения, очки прозрачные, очки дальнозоркость, изюмский завод оптики, линзы для близорукости, очки от солнца с диоптриями, упражнения для зрения, очки оправы женские, астигматические очки, окуляри хамелеон, круглые очки мужские для зрения, тиффани очки купить, очки для чтения и компьютера, очки для зрения круглые, очки matlrxs, silhouette оправа, київлінза окуляри, окуляри gucci, fendi очки купить, детские оправы, купить очки водительские, дешевые очки для чтения, універсальні окуляри для зору, готовые очки, очки ray ban, оправа prada, оправи для окулярів, очки мужские для зрения, окуляри для краси
364 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 146-146-10.23
Ціна за одиницю: 364 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 142
Висота оправи (мм): 39
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ідеальне рішення для ваших потреб у корекції зору! Наш магазин пропонує широкий вибір готових окулярів високої якості, що поєднують у собі стиль, комфорт та функціональність. Наші моделі гарантовано задовольнять ваші вимоги та нададуть чіткість зору у будь-яких ситуаціях.
Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми гарантуємо чесне ціноутворення, швидке виконання замовлень та чудове обслуговування.
Готові окуляри – це ідеальне рішення для тих, хто шукає ефективне та економічне рішення для корекції зору. Не відкладайте турботу про свій зір на потім, оберіть наші готові окуляри і насолоджуйтеся ясним і комфортним зором вже сьогодні.