OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
мужские очки для зрения, очки шанель, оптика очки для зрения, стильные очки для зрения женские, диоптрийные очки, оптика с kievlinza київ, улучшить зрение, купити окуляри, calvin klein очки, очки gasta, овальные очки для зрения, оправа авиатор купить, універсальні окуляри для зору, оправа для окулярів ціна, очки хамелеон, оправы для очков женские брендовые, окуляри для лазера, окуляри хамелеон, очки для чтения женские, очки близорукость, купить очки для зрения мужские, очки с прозрачной оправой, востановление зрения, оптика запорожье цены, тактичні окуляри з діоптріями, очки max mara bridge 2, південь оптика
693 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 89-089-15.13
Ціна за одиницю: 693 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 136
Висота оправи (мм): 45
Ширина оправи (мм): 139
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: полуободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ідеальне рішення для ваших потреб у корекції зору! Наш магазин пропонує широкий вибір готових окулярів високої якості, що поєднують у собі стиль, комфорт та функціональність. Наші моделі гарантовано задовольнять ваші вимоги та нададуть чіткість зору у будь-яких ситуаціях.
Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми гарантуємо чесне ціноутворення, швидке виконання замовлень та чудове обслуговування.
Готові окуляри – це ідеальне рішення для тих, хто шукає ефективне та економічне рішення для корекції зору. Не відкладайте турботу про свій зір на потім, оберіть наші готові окуляри і насолоджуйтеся ясним і комфортним зором вже сьогодні.