OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки защищающие зрение от компьютера, cavaldi очки, очки прозрачные мужские, восстановление зрения, окуляри з діоптріями, квадратные очки для зрения, оправы под заказ, линзы для очков, окуляри хамелеон, упражнения для зрения, очки для коррекции зрения цена, прозрачная оправа для очков женская, стекла для очков, желтые очки, які модні оправи для окулярів, модная оправа для очков, очки для водителей, очки 1.75, очки matlrxs, модні окуляри для зору 2023, як вибрати окуляри, очки new vision, модные очки для зрения, купить очки для зрения киев, очки круглые для зрения, окуляри для ноутбука, брендовые оправы для очков
363 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 44-044-51.5
Ціна за одиницю: 363 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 52
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 133
Висота оправи (мм): 44
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Скло
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Компанія Oftalmic спеціалізується на наданні широкого вибору окулярів, які допоможуть вам повернути ясність та чіткість зору без зайвих витрат часу та грошей.
Купити готові окуляри – це зручний та економічний спосіб отримати необхідну корекцію зору. Ви уникаєте складного процесу виготовлення індивідуальних окулярів, що заощаджує ваш час та знижує витрати. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати пару з нашого асортименту, і ваші окуляри будуть готові до використання.
Ми пишаємось нашим професійним підходом та ставленням до клієнтів. Наша команда досвідчених фахівців завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми прагнемо забезпечити максимальне задоволення кожного клієнта та гарантуємо чудове обслуговування.
Тож не відкладайте турботу про ваш зір на потім. Придбайте якісні окуляри для коригування зору прямо зараз і відновіть ясність і чіткість вашого погляду. Впевненість та комфорт чекають на вас у нашому магазині.