OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить очки для компьютера, улучшить зрение, современные очки для зрения, подбор очков, купить мужские очки для зрения, очки для чтения плюс или минус, очки police мужские, очки для компьютера с диоптриями цена, стильные очки для зрения мужские, заказать очки для зрения по рецепту, люксоптика для військових, фотохромные очки, очки matlrxs, victoria niro рожеві окуляри, оправа для очков мужская, купить очки для чтения и компьютера, купить очки по акции, корригирующие очки для компьютера, компьютерные очки для защиты зрения, тест на зрение, очки для зрения модные, купити окуляри, очки для компьютера и телефона, очки хром хартс
363 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 44-044-51.5
Ціна за одиницю: 363 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 52
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 133
Висота оправи (мм): 44
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Скло
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Окуляри для зору, які пропонує компанія «Офтальмік», не тільки коригують недоліки зору, але й забезпечують комфорт при тривалому використанні. Вони оснащені лінзами високої якості, які забезпечують чітке та чітке бачення.
Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам вибрати ідеальну пару готових окулярів та відповісти на всі ваші запитання.
Довіртеся нашій компанії, і ми забезпечимо вам не тільки функціональні окуляри для зору, а й повну підтримку та відповідальність перед вами особисто.