OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
модная оправа для очков, очки с регулировкой диоптрий, tommy hilfiger очки, dario очки, детские оправы, прямоугольные очки для зрения, стильные очки для зрения женские, прозрачная оправа для очков женская, очки для ленивых, красивые очки для зрения женские, купить очки, очки для зрения мужские стильные, мужские очки для зрения по форме лица, очки селин, брендовые оправы для очков, купити окуляри для зору, окуляри за рецептом, окуляри для зору, улучшить_зрение, современные очки для зрения, мужские оправы для очков, купить очки для зрения стекло, окуляри для краси, диоптрийные очки, восстановление зрения, прозрачная оправа для очков мужская
382 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 175-175-39.28
Ціна за одиницю: 382 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 52
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 128
Висота оправи (мм): 32
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Скло
Міжцентрова відстань (мм): 60-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Окуляри для зору, які пропонує компанія «Офтальмік», не тільки коригують недоліки зору, але й забезпечують комфорт при тривалому використанні. Вони оснащені лінзами високої якості, які забезпечують чітке та чітке бачення.
Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам вибрати ідеальну пару готових окулярів та відповісти на всі ваші запитання.
Довіртеся нашій компанії, і ми забезпечимо вам не тільки функціональні окуляри для зору, а й повну підтримку та відповідальність перед вами особисто.