OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки для чтения и для компьютера, очки дальнозоркость, купить очки для зрения киев, ray ban очки мужские оригинал, стильные мужские очки для зрения, купить очки для зрения готовые, очки для зрения 2 5, оптика харьков, окуляри оптом, очки хамелеон, подобрать размер очков, купить очки для зрения недорого, квадратные очки для зрения, оправы для очков женские, модні окуляри для зору 2023, купить очки с диоптриями, окуляри хамелеон, красивые очки для зрения, оптика киев, мужские очки для зрения по форме лица, як вибрати окуляри для зору, очки с регулировкой диоптрий, як підібрати окуляри, заказать очки для зрения, червоні окуляри
329 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 166-166-41.27
Ціна за одиницю: 329 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 138
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Компанія Oftalmic спеціалізується на наданні широкого вибору окулярів, які допоможуть вам повернути ясність та чіткість зору без зайвих витрат часу та грошей.
Купити готові окуляри – це зручний та економічний спосіб отримати необхідну корекцію зору. Ви уникаєте складного процесу виготовлення індивідуальних окулярів, що заощаджує ваш час та знижує витрати. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати пару з нашого асортименту, і ваші окуляри будуть готові до використання.
Ми пишаємось нашим професійним підходом та ставленням до клієнтів. Наша команда досвідчених фахівців завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми прагнемо забезпечити максимальне задоволення кожного клієнта та гарантуємо чудове обслуговування.
Тож не відкладайте турботу про ваш зір на потім. Придбайте якісні окуляри для коригування зору прямо зараз і відновіть ясність і чіткість вашого погляду. Впевненість та комфорт чекають на вас у нашому магазині.