OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить готовые очки для зрения, очки для чтения, универсальные очки для зрения, пластиковые очки для зрения, червоні окуляри, современные очки для зрения, очки для компьютера без диоптрий, модные очки для зрения мужские, прозрачные очки мужские, очки для коррекции зрения цена, очки для компьютера при близорукости, подбор очков, дальнозоркость очки, як вибрати окуляри, прогресивні окуляри, універсальні окуляри для зору, миопический астигматизм, jghfds jxrjd, очки с диоптриями, установка линз в оправу, оправы для очков женские 2023, купить очки для компьютера, заміна лінз в окулярах, круглые очки с диоптриями, оправа для очков
498 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 405-405-37.60
Ціна за одиницю: 498 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 53
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 37
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Ми пропонуємо різноманітність форм готових окулярів та оправ, починаючи від класичних до сучасних, а також широкий вибір різних лінз. Наша мета – допомогти вам знайти окуляри, які не тільки покращать ваш зір, але й підкреслять ваш стиль та індивідуальність.
При виборі окулярів на нашому сайті, ви можете бути впевнені в їх якості та надійності. Ми працюємо тільки з перевіреними брендами, щоб запропонувати вам продукцію найвищого рівня. Крім того, ми пропонуємо гарантію на всі наші товари, щоб ви могли впевнено зробити покупку.
Купівля готових окулярів на нашому сайті – це просто та зручно. Ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою нашого зручного фільтра за кольором, стилем, розміром та іншими параметрами. Ми також надаємо докладні описи кожної моделі та фотографії, щоб ви могли оцінити її зовнішній вигляд та характеристики.
Не відкладайте турботу про свій зір на потім. Скористайтеся можливістю купити готові окуляри зараз і почніть вибирати моделі, які підійдуть саме вам. Ми робимо все можливе, щоб ваша покупка була приємною та вигідною.