OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки селин, фотохромные очки с диоптриями, контактные линзы с защитой от компьютера, мужские очки для зрения по форме лица, окуляри полароїд, оправа авиатор купить, очки для компьютера с дырочками, люксоптика, красивая оправа для очков, очки женские, упражнение для глаз, очки diesel, перфорационные очки, очки для зрения цена, очки для компьютера с диоптриями цена, розові очки, брендовые оправы для очков, купить очки для зрения мужские недорого, упражнения для зрения, красивые очки для зрения, оправы для очков мужские брендовые, очки christian dior, очки для зрения украина, оптика одесса, оправы для очков женские брендовые
372 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 370-370-67.53
Ціна за одиницю: 372 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 53
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 36
Ширина оправи (мм): 137
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до нашого магазину готових окулярів для зору! Ми раді запропонувати вам ідеальне рішення для вашого зору, яке поєднує зручність, стиль і якість.
Незалежно від вашого віку, типу зору або способу життя, у нас ви обов'язково знайдете ідеальну пару очок. Ми пропонуємо широкий асортимент моделей, які підходять для всіх вікових груп – від дітей до людей похилого віку. Кожна пара очок проходить ретельну перевірку, щоб забезпечити ваш зір максимальним комфортом та ясністю.
Наші готові окуляри не тільки забезпечують функціональність, а й наголошують на вашому стилі. Ми пропонуємо різноманітність оправ, які дозволяють підібрати модель, що відповідає вашим уподобанням та індивідуальності. Незалежно від того, ви віддаєте перевагу класичному або сучасному стилю, у нас є окуляри, які підійдуть саме вам.
Ми розуміємо, що ваш зір – це цінний актив, і ми робимо все можливе, щоб надати вам найкращу якість та задовольнити усі ваші потреби. Наші досвідчені фахівці завжди готові допомогти вам із вибором та відповісти на ваші запитання, щоб ви змогли зробити усвідомлений вибір.
Не чекайте, почніть піклуватися про свій зір сьогодні! Завітайте до нашого магазину та знайдіть ідеальні готові окуляри, які будуть поєднувати в собі комфорт, стиль та функціональність. Ваші очі заслуговують на краще, і ми раді допомогти вам знайти ясне бачення і впевненість у собі!