OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
оправа круглая, компьютерные очки для защиты зрения, очки круглые, купить очки для зрения мужские стекло, очки для компьютера при близорукости, очки селин, віар очки для пк, прозрачная оправа для очков мужская, cardeo очки женские, очки для компьютера с дырочками, очки мужские, stepper оправы, как улучшить зрение, круглые очки для зрения, dior glasses, универсальные очки для зрения, подобрать размер очков, купить очки kingseven, антибликовые очки для зрения, мультифокальні окуляри ціна, изюмский завод оптики, модная оправа для очков, окуляри дольче габбана, контактные линзы для компьютера, миопический астигматизм
350 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 343-343-32.48
Ціна за одиницю: 350 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 145
Висота оправи (мм): 45
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Універсальні
Вид оправи: Ободкова
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
У нас ви знайдете величезний модельний ряд, який задовольнить будь-який смак та очікування. Ми пишаємося тим, що пропонуємо одну із найширших колекцій готових окулярів в Україні. У нас ви знайдете моделі різних стилів, форм, кольорів та брендів. Чи то класичний чи сучасний дизайн, ми впевнені, що у нас є окуляри, які підкреслять вашу індивідуальність та стиль.
Наш модельний ряд включає не тільки різноманітні фрейми, а й різні типи лінз. Ви зможете вибрати окуляри, які ідеально поєднуються з вашим стилем та забезпечують максимальний комфорт протягом усього дня.
Наша команда експертів постійно оновлює наш модельний ряд, щоб запропонувати вам найактуальніші та найсучасніші моделі окулярів для зору. Ми стежимо за останніми тенденціями у світі очкової моди, щоб ви могли бути у тренді.
Не пропустіть можливість оновити свій стиль та покращити свій зір за допомогою наших готових окулярів. Відвідайте наш сайт прямо зараз і пориньте у світ моди та комфорту. Ми гарантуємо вам широкий вибір, високу якість та приємний досвід покупки.