OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки для компьютера при близорукости, оправы под заказ, люксоптика харьков, оптика луцьк, очки police мужские, очки для зрения мужские стильные, круглые очки мужские для зрения, як вирівняти окуляри, очки луи виттон, люксоптика киев, линзы для дальнозоркости, прогрессивные очки, жданов зрение, заказать очки по рецепту, модная оправа для очков, очки заказать для зрения, вікторія ніро рожеві окуляри, оправа prada, універсальні окуляри для зору, фотохромные очки купить киев, окуляри оптом, упражнения для зрения, cardeo очки женские, лечение глаз, ремонт оправы очков, київлінза окуляри, прозрачные очки мужские
442 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 202-202-66.32
Ціна за одиницю: 442 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 39
Ширина оправи (мм): 139
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Компанія Oftalmic спеціалізується на наданні широкого вибору окулярів, які допоможуть вам повернути ясність та чіткість зору без зайвих витрат часу та грошей.
Купити готові окуляри – це зручний та економічний спосіб отримати необхідну корекцію зору. Ви уникаєте складного процесу виготовлення індивідуальних окулярів, що заощаджує ваш час та знижує витрати. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати пару з нашого асортименту, і ваші окуляри будуть готові до використання.
Ми пишаємось нашим професійним підходом та ставленням до клієнтів. Наша команда досвідчених фахівців завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми прагнемо забезпечити максимальне задоволення кожного клієнта та гарантуємо чудове обслуговування.
Тож не відкладайте турботу про ваш зір на потім. Придбайте якісні окуляри для коригування зору прямо зараз і відновіть ясність і чіткість вашого погляду. Впевненість та комфорт чекають на вас у нашому магазині.