OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
оправа круглая, очки женские, оправы для очков женские, купить мужские очки для зрения, заміна лінз в окулярах, женский модные очки для зрения, очки для зрения, подобрать размер очков, окуляри для компютера, як покращити зір за 1 день, стильные мужские очки для зрения, заказать очки для зрения по рецепту, очки купить, восстановление зрения, очки для компьютера на заказ, як вибрати окуляри для зору, очки miu miu 2023, оптика одесса, купить очки для зрения киев, очки для зрения на заказ, подбор очков для компьютера, окуляри за рецептом, люксоптика харьков, очки для компьютера, оптика очки для зрения цены, жданов зрение
345 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 139-139-56.22
Ціна за одиницю: 345 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 132
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.