OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки для близорукости, стоимость очков в оптике, очки tom ford, купить очки по акции, очки для компьютера, готовые очки с диоптриями, південь оптика, стильные очки для зрения, оптика с kievlinza київ, очки прозрачные не для зрения, купить очки для зрения готовые, універсальні окуляри для зору, очки для компьютера с монофокальными линзами, окуляри полароїд, контактные линзы для компьютера, очки kdeam, оправы для очков женские брендовые, оправа versace, магазин оптика полтава, очки для зрения, оправа для окулярів жіноча, очки мужские для зрения, упражнения для глаз, очки boguang, очки селин, оправа для очков женская
366 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 125-125-51.20
Ціна за одиницю: 366 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 52
Ширина перенісся (мм): 18
Довжина завушника (мм): 137
Висота оправи (мм): 43
Ширина оправи (мм): 137
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.