OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
готовые очки с диоптриями купить недорого, окуляри для ноутбука, прозрачные очки для зрения, люксоптика, очки для зрения женские недорого, очки для водителей, лечение глаз, упражнения для зрения, розові очки, очки для зрения фотохромные, оптика виноградарь, купить очки для компьютера, круглые очки мужские для зрения, купить очки для зрения стекло, прогрессивные очки цена, очки для защиты зрения от компьютера купить, заказать очки на алиэкспресс, изюмский завод оптики, улучшить_зрение, киевлинза очки, модні окуляри для зору 2023, очки для зрения цена, очки для компьютера, очки для компьютера с монофокальными линзами
370 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 106-106-68.16
Ціна за одиницю: 370 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 145
Висота оправи (мм): 36
Ширина оправи (мм): 143
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ваше просте та швидке рішення для покращення зору! Забудьте про довгі та складні процедури виготовлення індивідуальних окулярів. Ми пропонуємо вам величезний вибір готових моделей, які відразу подарують вам нормальний зір і стильний образ.
Не потрібно чекати тижднями, щоб отримати свої окуляри. Наша команда експертів готова розпочати виконання вашого замовлення негайно. Завдяки нашій ефективності та досвіду, ми можемо доставити вам нові окуляри в рекордно короткі терміни.
Крім того, наші готові окуляри доступні за дуже привабливими цінами. Ми віримо, що якісний зір має бути доступним для всіх. Тому ми пропонуємо вам чесні ціни без будь-яких прихованих доплат.
Виберіть просте та швидке рішення для свого зору з нашими готовими окулярами. Повірте нам, ви не пошкодуєте!