OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
оправы под заказ, dior glasses, очки для зору, купить модные очки мужские, готовые очки с диоптриями, компьютерные очки, перфорационные очки, tommy hilfiger очки, люкс оптика оправы, очки картье оригинал, линзы для очков виды, окуляри оптом, очки для компьютера при хорошем зрении, улучшить_зрение, очки для компьютера без диоптрий, люксоптика харьков, тиффани очки купить, оптика запорожье цены, подбор очков для зрения, очки украина, мультифокальні окуляри ціна, очки для чтения купить, очки шанель, очки для чтения, том форд окуляри, тактичні окуляри з діоптріями, очки для зрения 75, готові окуляри для зору
556 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 472-472-58.48
Ціна за одиницю: 556 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 56
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 137
Висота оправи (мм): 35
Ширина оправи (мм): 142
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Окуляри для зору, які пропонує компанія «Офтальмік», не тільки коригують недоліки зору, але й забезпечують комфорт при тривалому використанні. Вони оснащені лінзами високої якості, які забезпечують чітке та чітке бачення.
Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам вибрати ідеальну пару готових окулярів та відповісти на всі ваші запитання.
Довіртеся нашій компанії, і ми забезпечимо вам не тільки функціональні окуляри для зору, а й повну підтримку та відповідальність перед вами особисто.