OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
подбор оправы по форме лица, диоптрии в очках, очки для чтения стекло, очки шанель, очки луи виттон, купить очки kingseven, cazal очки мужские, заказать очки по рецепту, окуляри для комп ютера, оправы для очков женские, купить очки для зрения недорого, купить очки для зрения готовые, фотохромні окуляри для зору, подбор очков для компьютера, очки для зрения женские брендовые, готовые очки для зрения мужские, оправа авиатор купить, прогрессивные очки цена, оправа круглая, очки для зрения харьков, оправи для окулярів, том форд окуляри, купить очки для компьютера, очки matlrxs, очки с прозрачной оправой, очки купить для зрения
176 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 76-076-14.11
Ціна за одиницю: 176 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 132
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ідеальне рішення для ваших потреб у корекції зору! Наш магазин пропонує широкий вибір готових окулярів високої якості, що поєднують у собі стиль, комфорт та функціональність. Наші моделі гарантовано задовольнять ваші вимоги та нададуть чіткість зору у будь-яких ситуаціях.
Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми гарантуємо чесне ціноутворення, швидке виконання замовлень та чудове обслуговування.
Готові окуляри – це ідеальне рішення для тих, хто шукає ефективне та економічне рішення для корекції зору. Не відкладайте турботу про свій зір на потім, оберіть наші готові окуляри і насолоджуйтеся ясним і комфортним зором вже сьогодні.