OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
окуляри для краси, дешевые очки для зрения, модні окуляри для зору 2023, очки мужские для зрения, очки для зрения женские круглые, очки для дальнозоркости, очки для дальтоников цена, оправы мужские, окуляри max mara, антибликовые очки для зрения, оптика очки для зрения цены, очки boguang, изюмский завод оптики, оправа versace, очки cartier, очки для чтения и компьютера, dario очки, улучшить зрение, розові очки, купить очки для зрения мужские, очки max mara bridge 2, очки для коррекции зрения цена, окуляри для комп ютера, линзы для дальнозоркости, том форд окуляри, очки для коррекции зрения, купить очки для зрения мужские стекло
176 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 76-076-14.11
Ціна за одиницю: 176 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 132
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Окуляри для зору, які пропонує компанія «Офтальмік», не тільки коригують недоліки зору, але й забезпечують комфорт при тривалому використанні. Вони оснащені лінзами високої якості, які забезпечують чітке та чітке бачення.
Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам вибрати ідеальну пару готових окулярів та відповісти на всі ваші запитання.
Довіртеся нашій компанії, і ми забезпечимо вам не тільки функціональні окуляри для зору, а й повну підтримку та відповідальність перед вами особисто.