OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить оправу для очков мужскую, круглые очки для зрения, окуляри дольче габбана, купить очки для зрения мужские недорого, фотохромные очки, оптиксити, жданов зрение, готовые очки для зрения женские, оправа для очков мужская, миопический астигматизм, контактные линзы с защитой от компьютера, очки для чтения плюс или минус, стильные мужские очки для зрения, окуляри max mara, очки прозрачные не для зрения, очки для зрения 2 5, очки женские, очки max mara bridge 2, очки ray ban, як вибрати окуляри для зору, упражнения для зрения, очки диор, очки для зрения, очки для зрение, очки для зору, проверка зрения, оправа для очков женская
329 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 166-166-41.27
Ціна за одиницю: 329 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 138
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Шукаєте зручне та економічно вигідне рішення для корекції зору? Готові окуляри – ідеальний вибір для вас! Наш сайт пропонує широкий асортимент готових окулярів, які допоможуть вам знову бачити світ ясно та чітко.
Чому вигідно вибрати саме готові очки? По-перше, це заощаджує ваш час. Вам не потрібно витрачати дорогоцінний ресурс на відвідування оптичного салону та очікування виготовлення окулярів. Ви можете просто вибрати пару на нашому сайті і отримати їх миттєво.
По-друге, готові окуляри пропонують доступність за ціною. Ми цінуємо ваш бюджет та пропонуємо конкурентні ціни на наші готові окуляри. Ви отримуєте відмінну якість та функціональність без переплати.
Крім того, готові окуляри на нашому сайті відрізняються стилем та різноманітністю дизайну. Ви зможете підібрати пару, яка відображає вашу індивідуальність та підкреслює ваш стиль. Чи то класичний чи сучасний дизайн, у нас є окуляри для всіх смаків.
Ми гарантуємо високу якість наших готових окулярів. Усі вони виготовлені з використанням передових технологій та відповідають міжнародним стандартам. Ви можете бути впевнені, що ваш зір буде правильно скоригований і ви відчуватимете комфорт при носінні наших окулярів.
Так що не витрачайте час і гроші на пошук та виготовлення окремих компонентів окулярів. Виберіть готові окуляри на нашому сайті та отримайте їх швидко, зручно та за вигідною ціною. Купуйте з впевненістю та насолоджуйтесь ясним зором із нашими готовими очками вже сьогодні!