OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки мужские для зрения, очки для глаз, красная оправа для очков, вікторія ніро рожеві окуляри, упражнение для глаз, окуляри max mara, зарядка для глаз онлайн, универсальные очки для зрения, очки круглые для зрения, оптика с kievlinza київ, купить очки для компьютера, модные очки для зрения, diesel очки, оправа для очков женская, линзы для очков, окуляри хамелеон, мужские оправы для очков, купить очки по акции, окуляри для комп ютера, проверка зрения, оптика киев, очки близорукость, стильные очки для зрения женские, купить мужские очки, тактичні окуляри з діоптріями, прозрачная оправа для очков женская, готовые очки для зрения
194 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 467-467-25.63
Ціна за одиницю: 194 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 52
Ширина перенісся (мм): 18
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 44
Ширина оправи (мм): 139
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Компанія Oftalmic спеціалізується на наданні широкого вибору окулярів, які допоможуть вам повернути ясність та чіткість зору без зайвих витрат часу та грошей.
Купити готові окуляри – це зручний та економічний спосіб отримати необхідну корекцію зору. Ви уникаєте складного процесу виготовлення індивідуальних окулярів, що заощаджує ваш час та знижує витрати. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати пару з нашого асортименту, і ваші окуляри будуть готові до використання.
Ми пишаємось нашим професійним підходом та ставленням до клієнтів. Наша команда досвідчених фахівців завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми прагнемо забезпечити максимальне задоволення кожного клієнта та гарантуємо чудове обслуговування.
Тож не відкладайте турботу про ваш зір на потім. Придбайте якісні окуляри для коригування зору прямо зараз і відновіть ясність і чіткість вашого погляду. Впевненість та комфорт чекають на вас у нашому магазині.