OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
магазин оптика полтава, dior glasses, очки с регулировкой диоптрий, очки для зрения круглые, окуляри для комп ютера, очки для дальнозоркости, безободковые оправы, купити окуляри від сонця, мужские очки для зрения по форме лица, очки для чтения женские, оптика одесса, очки для коррекции зрения, прямоугольные очки для зрения, купить модные очки мужские, очки оправы женские, готовые очки для зрения женские, жданов зрение, перфорационные очки, окуляри хамелеон, червоні окуляри, купить готовые очки для зрения, женские оправы для очков, очки christian dior, упражнения для глаз, очки готовые купить, окуляри для зору чоловічі
549 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 348-348-61.49
Ціна за одиницю: 549 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 33
Ширина оправи (мм): 137
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 58-60
Стать: Жіночі
Вид оправи: полуободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.