OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
готовые очки купить, очки christian dior, очки прозрачные, оправа круглая, мужские очки для зрения по форме лица, окуляри max mara, оптиксити, червоні окуляри, оправы под заказ, очки круглые для зрения, овальные очки для зрения, модные оправы для очков мужские, окуляри за рецептом, заміна лінз в окулярах, детские оправы, очки для зрения женские, проверка зрения, очки луи виттон, очки для коррекции зрения цена, оправы для очков мужские брендовые, очки купить для зрения, dior glasses, фотохромные очки, оправа авиатор для зрения, подбор оправы по форме лица, як вибрати окуляри для зору, подбор очков для компьютера
244 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 206-206-38.32
Ціна за одиницю: 244 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 20
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 34
Ширина оправи (мм): 138
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: безободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.