OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купити окуляри, окуляри оптом, cavaldi очки, оправы для очков мужские брендовые, купить титановую оправу, очки miu miu 2023, пластиковые очки для зрения, купить очки для компьютера, прозрачная оправа для очков мужская, як вирівняти окуляри, очки для зрения купить, очки луи виттон, купить очки для зрения, жданов зрение, очки для зрения мужские, женский модные очки для зрения, оправы для очков женские, готовые очки для зрения, окуляри хамелеони, купить очки, купить очки для зрения днепр, оправа для окулярів, мужские очки для зрения по форме лица, контактные линзы с защитой от компьютера, очки для зрения для компьютера
423 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 105-105-56.16
Ціна за одиницю: 423 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 145
Висота оправи (мм): 36
Ширина оправи (мм): 143
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Наші готові окуляри виготовлені з високоякісних матеріалів та відповідають найсучаснішим стандартам. Ми співпрацюємо з провідними брендами, щоб запропонувати вам найкращі моделі за доступними цінами. У нашому асортименті ви знайдете різні стилі та форми, від класичних до сучасних трендів, щоб підкреслити вашу індивідуальність та підходити до будь-якого образу.
Замовляючи готові окуляри у нас, ви можете бути впевнені у їхній якості та комфорті. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо ваше повне задоволення покупкою. Якщо у вас виникнуть запитання або потрібна допомога, наша дружня служба підтримки завжди готова відповісти на всі ваші запити.
Не відкладайте турботу про свій зір на потім. Купуйте готові окуляри на нашому сайті вже сьогодні та насолоджуйтесь чітким зором та стильним виглядом. Повірте, купівля окулярів може бути по-справжньому легкою та приємною!