OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить оправу для очков мужскую, оптика киев недорого, мужские оправы для очков, очки диоптрии, очки круглые, компьютерный подбор очков, брендовые оправы для очков, очки для компьютера без диоптрий, купити очки для читання, купить очки для чтения мужские, очки для коррекции зрения цена, оптика конотоп, готовые очки с диоптриями, линзы для очков виды, оправы для очков, современные очки для зрения, улучшить зрение, очки мужские для зрения, очки boguang, магазин оптика полтава, прямоугольные очки для зрения, круглая оправа для очков, очки для дальнозоркости, люксоптика для військових, купити окуляри для зору, проверка зрения
404 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 176-176-43.29
Ціна за одиницю: 404 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 41
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.