OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
модные оправы для очков мужские, очки женские для зрения, очки диоптрии, оправа megapolis, очки шанель, прозрачная оправа для очков женская, очки для компьютера без диоптрий, fendi очки купить, оправа для окулярів ціна, оправа versace, очки женские, компьютерные очки, як покращити зір за 1 день, купить очки в харькове, купить очки для зрения недорого, очки для зрения женские круглые, очки ray ban, антибликовые очки для зрения, корригирующие очки для компьютера, восстановление зрения, улучшить_зрение, очки для компьютера и телефона, очки с изменяемыми диоптриями, заміна лінз в окулярах, ray ban очки мужские оригинал
357 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 137-137-10.22
Ціна за одиницю: 357 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 39
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Наші готові окуляри виготовлені з високоякісних матеріалів та відповідають найсучаснішим стандартам. Ми співпрацюємо з провідними брендами, щоб запропонувати вам найкращі моделі за доступними цінами. У нашому асортименті ви знайдете різні стилі та форми, від класичних до сучасних трендів, щоб підкреслити вашу індивідуальність та підходити до будь-якого образу.
Замовляючи готові окуляри у нас, ви можете бути впевнені у їхній якості та комфорті. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо ваше повне задоволення покупкою. Якщо у вас виникнуть запитання або потрібна допомога, наша дружня служба підтримки завжди готова відповісти на всі ваші запити.
Не відкладайте турботу про свій зір на потім. Купуйте готові окуляри на нашому сайті вже сьогодні та насолоджуйтесь чітким зором та стильним виглядом. Повірте, купівля окулярів може бути по-справжньому легкою та приємною!