OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
овальные очки для зрения, стильные мужские очки для зрения, восстановление зрения, як підібрати окуляри, очки круглые, як покращити зір за 1 день, очки с большими диоптриями, мужские оправы для очков, подбор очков для зрения, prada очки мужские, очки для компьютера кишинев, очки заказать для зрения, оправа для окулярів, зрение очки, окуляри хамелеони для зору, круглые очки с диоптриями, оптика киев, дешевые очки для чтения, заказать очки по рецепту, ray ban очки мужские оригинал, очки готовые купить, очки jaxon, востановление зрения, оправа для очков женская, очки для зрения женские, титан оптика, диоптрийные очки
602 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 93-093-78.13
Ціна за одиницю: 602 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 43
Ширина оправи (мм): 132
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Окуляри для зору, які пропонує компанія «Офтальмік», не тільки коригують недоліки зору, але й забезпечують комфорт при тривалому використанні. Вони оснащені лінзами високої якості, які забезпечують чітке та чітке бачення.
Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам вибрати ідеальну пару готових окулярів та відповісти на всі ваші запитання.
Довіртеся нашій компанії, і ми забезпечимо вам не тільки функціональні окуляри для зору, а й повну підтримку та відповідальність перед вами особисто.