OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки для зрения круглые, прогресивні окуляри, fendi очки купить, оправа versace, купить очки для зрения готовые, очки диор, очки для зрения, фотохромные очки, киевлинза очки, очки с большими диоптриями, очки для чтения, дешевые очки для зрения, линзы для очков, купить очки для чтения мужские, оправы для очков женские, очки с изменяемыми диоптриями, оправа версаче женские, зарядка для глаз, очки готовые с диоптриями, очки прозрачные не для зрения, линзы для дальнозоркости, очки шанель, prada очки мужские, линзы для очков виды, заказать очки для зрения, оправа для очков oakley, купить очки в харькове, cavaldi очки
243 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 142-142-46.22
Ціна за одиницю: 243 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 53
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 142
Висота оправи (мм): 42
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.