OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купити очки для читання, красивая оправа для очков, оптика очки для зрения цены, тест на зрение, упражнения для глаз, очки gasta, очки купить для зрения, очки cardeo производитель, очки для защиты зрения от компьютера купить, модные оправы для очков мужские, оправы для очков женские, очки украина, дешевые очки для чтения, востановление зрения, очки для коррекции зрения, очки для зрения украина, очки для зрения для компьютера, очки для зрения фотохромные, очки селин, очки для сонця, окуляри для компютера, мужские очки для зрения по форме лица, окуляри max mara, як покращити зір за 1 день, титан оптика, какие бывают линзы
560 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 35-035-36.4
Ціна за одиницю: 560 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 18
Довжина завушника (мм): 143
Висота оправи (мм): 35
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: Напівободкова
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля готових окулярів ніколи не була такою вигідною та простою! Ласкаво просимо на наш сайт, де ви знайдете найкращий вибір стильних та якісних окулярів для зору.
Ми пропонуємо неймовірно привабливі ціни на всі наші моделі окулярів. Ви зможете заощадити значну суму без жодної шкоди якості. Ми розуміємо, що ціна є важливим фактором при покупці, тому намагаємось запропонувати вам найкращу ціну на ринку.
Наші окуляри доступні для покупки всього за кілька кліків. За допомогою зручного інтерфейсу нашого сайту ви зможете легко вибрати модель, яка вам подобається, та оформити замовлення. Ми пропонуємо швидку доставку, щоб ваші окуляри прийшли до вас у найкоротший термін.
Весь процес покупки у нас максимально простий та інтуїтивно зрозумілий. Ми переконалися, що кожен крок, починаючи від вибору моделі до оформлення оплати здійснюється без зайвих складнощів. Ваш час цінний, і ми цінуємо ваш комфорт.
Не пропустіть шанс оновити свій образ за допомогою нових окулярів для зору! Ознайомтеся із нашими вигідними пропозиціями. Ви отримаєте відмінну якість, низькі ціни та безтурботну покупку. Ми будемо раді допомогти вам підібрати ідеальні очки вже сьогодні.